Login

Register

Login

Register

Equip composat per 4 nois del grau mitjà de Sistemes Micro-informàtics i Xarxes. La finalitat d’aquest projecte és recaptar diners per una ONG i organitzar un cap de setmana on la gent pugui gaudir de música, videojocs i de la millor companyia. Creiem que tenim un equip fort en tots els aspectes i que podem fer una feina molt bona.

Equip Estètic

Equip Estètic Sergi

Sergi Gras

Em dic Sergi Gras, tinc 19 anys i m’encanta el món audiovisual. Estic cursant, junt amb els meus companys un grau mitjà de Sistemes Micro informàtics  i xarxes a l’escola Pia Santa Anna. Mai he estudiat fotografia, però ja he començat a fer projectes de fotografia a concerts de música i conflictes socials. Un dels meus «hobbys» són els videojocs i la música.

Dins l’equip, agafo el rol de disseny i fotografia.

 

Equip Estètic Joan

Joan Gálvez

Sóc en Joan, un jove fotògraf de 18 anys. Mai he cursat estudis de fotografia, tot el que sé ho he après dels companys fotoperiodistes que molts cops m’han ajudat. Gràcies a ells i a diferents projectes personals he anat definint la meva tècnica a l’hora de capturar un instant en el temps.

Xarxes Socials

Equip Contingut

Equip Contingut Jordi

Jordi Patullé

Jo sóc en Jordi Patullé, un estudiant de Grau Mitjà de Sistemes Micro Informàtics i Xarxes a Santa Anna. Des de petit sempre m’ha apassionat la tecnologia i els videojocs; el que més m’agrada és veure com tota aquesta indústria va canviant/millorant i un dels meus objectius és contribuir a l’evolució.

A l’equip sóc el que faig la distribució i m’encarrego del SEO.

Equip Contingut David

David Perálvarez

Sóc en David Perálvarez. M’encanten els videojocs, la tecnologia i la indústria que els envolta. La raó que em va interessar en els videojocs que és la major part que em fa qui sóc avui, és la saga de Sonic. Des de ben petit fins avui en dia sóc un gran, gran fan. També m’encanta la música, sobretot el Rock. 🙂

Xarxes socials